Miben különbözik a férfiak és a nők bőre?

1044
HOZZÁSZÓLÁS:

Belülről kifelé haladva először az irhával találkozunk: ez a réteg a férfiaknál masszívabb, mint a nőknél, bár ez a tulajdonság nem akadályozza meg, hogy a férfiak bőre ne veszítse el rugalmasságát előbb, mint a nőkarcapolas-borapolas-szepseg-bor-10é. Ennek elsősorban a borotválkozás az oka, ugyanis az izmok és szövetek természetes vonalát semmibe véve a borotválkozás műveletétől ernyed és gyorsabban válik petyhüdtté a bőr.

A férfiaknak vastagabb és erősebb a bőre

A hajszálerek és a véredények a férfiak esetében erősebbek és ellenállóbbak, így náluk nagyon ritkán fordul elő a eouperose, vagyis a vöröses bőr.

A faggyúmírigyek sokkal több faggyút választanak ki, mint a nőknél, mivel az androgének túlsúlyban vannak az ösztrogénnel szemben. A zsírtöbblet ellen a tüszők kitágulással védekeznek, ezért a férfiak tüszői tágabbak, mint a nőké. Ezzel ellentétben a verejtékmirigyek száma a nőknél több, mint a férfiaknál.

A férfiak bőre vastagabb, épp ezért kevésbé hajlamos a kiszáradásra, mint a nőké. Az elhalt rétegeket ritkábban és óvatosan kell eltávolítani, mivel a mindennapos borotválkozás már önmagában is úgy működik, mint a peeling. A borotválkozás következtében apró ráncocskák keletkeznek, melyekben a felesleges zsír lerakódik, így alakulnak ki az úgynevezett mitesszerek.

A borotválkozás a férfiaknál felgyorsítja az arcbőr elernyedését, mindenekelőtt az áll és a járomcsont környékén. Lényeges, hogy borotválkozás közben helyesen feszítsük ki az izmokat és a bőrt.

A borotválkozás következtében apró ráncocskák jelennek meg, melyek megtelnek zsírról és szennyeződéssel. A folyamat elkerülése érdekében borotválkozás után használjon pórusösszehúzó folyadékot és fertőtlenítőt.

1044
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

26889
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]